Filtrování
Cena (Kč)
47,2 Kč - 792 Kč
Barva
Stav produktu

Lady G kolekce gelových laků

Lady G gél laky jsou speciální kolekcí gelových laků, která se každý měsíc rozšiřuje o čtyři nové barvy, dokud celkem neobsahuje dvacet nádherných barev. Tato dynamická a neustále se rozvíjející paleta barev je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí držet krok s nejnovějšími módními trendy a rádi často mění barvu svých nehtů.


11produkt 111

Nové barvy každý měsíc
Každý měsíc nabízí paleta Lady G čtyři nové barvy, které představují oblíbené odstíny daného měsíce. To vám umožňuje používat odstíny, které se vždy hodí k ročnímu období a aktuálním trendům. Ať už jde o jarní pastely, letní jasné barvy, podzimní hluboké tóny nebo zimní chladné odstíny, Lady G gél laky uspokojí všechny vaše potřeby.

Multicolor třpytky
Jednou z vynikajících vlastností Lady G gelových laků je, že obsahují malé, třpytivé multicolor třpytky. Tyto třpytky dodávají nehtům jedinečný lesk a každou barvu činí jedinečnou a ohromující. Jemné rozložení třpytek zajišťuje, že lak zůstává elegantní a decentní, přičemž je stále poutavý a moderní.

Krémové a pigmentované
Gelové laky mají krémovou konzistenci a jsou pigmentované, takže už dvě vrstvy zajistí dokonalé krytí. Díky snadné aplikaci a rovnoměrnému rozložení barvy je práce s Lady G laky jednoduchá a rychlá. Navíc díky jejich dlouhotrvajícímu účinku si můžete užívat krásnou, svěží manikúru bez potřeby častého přelakování nehtů.

Shrnutí
S gél laky Lady G budete vždy aktuální s nejnovějšími módními barvami a vaše nehty budou ještě úchvatnější díky speciálním, třpytivým multicolor třpytkám. Čtyři nové barvy každý měsíc, krémová a pigmentovaná formula, jakož i jemné multicolor třpytky zaručují, že každá vaše manikúra bude dokonalá. Objevte svět gelových laků Lady G a vytvářejte jedinečné, módní nehty každý měsíc!